Beoordelingen van Santa Maria Wervershoof

Recente recensies van Santa Maria Wervershoof

4 sterren na 98 reviews

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 2x rib schotels. De ribben waren zoals normaal overheerlijk. Alleen jammer dat we zo ver wonen en de patat altijd sompig is. Zou fijn zijn als er een optie zou zijn om alleen een schotel ribben te bestellen. Broodjes zijn nu helaas ook iets minder. De ribben maken altijd alles goed!

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd afgeleverd.

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op 24 augustus besteld en betaald via iDEAL op de site stond dat de zaak geopend was . Ik kon dus gewoon bestellen via de officiële site. Al wat er kwam geen eten. Ben naar cd zaak gelopen bleek deze gesloten te zijn. Nu wil ik de bestelling annuleren en mijn geld terug.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten super en mooi optijd

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou handig zijn als jullie gesloten zijn dat er geen bestelling geplaatst kan worden. Nu besteld, afgerekend met ideal en bevestiging gekregen, maar niet geleverd. Na een uur en talloze keren bellen maar heen gereden waar ik er achter kwam dat de zaak gesloten was.

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besteld maar niets binnen gekregen 2uur later langs gereden toen kwam ik er achter dat ze dicht waren

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs waren op wacht nog op mijn geld terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.. Bodem van pizza is zalig

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat je krijgt is gerust goed. Maar de tijd die ze er voor nodig hebben pfffff gewoon veel veel veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima 👌

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat wij bestede smaakte prima zoals altijd. Alleen zou het eten om 18.45uur worden bezorgd en niet om 19.10uur.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar werd een half uur te laat bezorgd. Dat was een dikke tegenvaller.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijden duren enorm lang. 2 uur gewacht op mijn bestelling. De verwachtte bezorgtijd was 19:50 (1.5 uur later), uiteindelijk kwam de bestelling pas om 20:20 aan. Wanneer je belt wordt er aangeven dat de bestelling net de deur uit is & vervolgens moet je er nog 20minuten op wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het super lang duren ja eten is geweldig En ze gaven aan 5 voor 7 voor voor half acht gebeld ging net de deur uit kwart voor acht was het er terwijl het maar 3 min lopen is

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker... Alleen jammer dat je bijna 2 uur moet wachten tot dathet bezorgt wordt...

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk maar het tijdstip wat wordt aangegeven in de mail wanneer iets bezorgd wordt, daar kun je niet van op aan, helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18 uur besteld en het zou uiterlijk 19.05 uur bezorgd worden. Gebeld of ik het desnoods kon ophalen, dit zou het traject niet versnellen,:-/. Uiteindelijk kwam om 19.30 uur het eten, zonder excuus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom te traag voor woorden met de bezorging. Kon wel janken zoveel honger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is gewoon goed

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service is echt top! Nu werd ik gebeld net na ik mijn bestelling geplaatst had dat het later kwam dan ik had gekozen. Helemaal geen problem, laten weten is altijd goed :D Heerlijk gegeten en top-ribben zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Had wel meer shoarma op de pizza shoarma gemogen. Maar verder was alles erg lekker.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Op het eten hadden wij niet veel aan te merken, maar bestellen online en dan opgebeld worden dat het erg druk was, dus dat het tijdstip een half uur later werd tot daar aan toe. Maar toen we daar dan kwamen (een uur later dan dat we de bestelling hadden gedaan), was het pas na 20 minuten wachten en een paar geïrriteerde opmerkingen van onze kant klaar. Hier komen wij dus nooit meer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt helemaal top weer!! Het lijkt erop dat de bezordservice echt goed bezig is, altijd op tijd nu!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Echter heb ik online besteld om af te halen. Dit mocht ik doen om 18.50 uur, mooi op tijd voor de kinderen. Rond 18.30 uur werd ik gebeld dat ik ‘geklikt’ ben naar 19.15 uur. Het was druk. Oké begrijp ik. Dus ik stond keurig om 18.15 uur paraat, geen eten. Uiteindelijk mocht ik om 19.40 uur het pand verlaten met mijn eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry om te zeggen maar we hebben al meerdere keren besteld en altijd minstens 30 minuten te laat.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een hele goede kapsalon

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas saté was weer perfect, top maaltijd met veel uitstekende bijgerechten en super aardige bezorger

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kleine opmerking: rolpizza was dit keer veel “pittiger” als de andere keren!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de spareribs zijn geweldig, erg lekker

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd, aardige bezorger, eten was echt lekker. Zelf had ik de varkenshaas saté. Perfect, precies gaar genoeg, heerlijk mals, lekkere saus erbij. Ook de bijgerechten waren prima, zeker de gegrilde groenten. Een aanrader!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en werd netjes zoals de aangegeven tijd bezorgd!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, warm bij aankomst! En vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig gegeten, jammer dat ze niet bezorgen in Midwoud maar voor deze kwaliteit haal ik het graag op.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed eten

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was zoals gebruikelijk prima, alleen de afhandeling liet vrijdag te wensen over! Voor de rest ga zo door!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het 80 min later kwam dan beloofd werd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 later dan gepland.Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Echter werdt het 1 uur te laat bezorgd. Na een half uur wachten gebeld, toen na 10 min. In de wacht werd de verbinding verbroken. Toen nogmaals gebeld, weer werdt gevraagd’heeft u een momentje’’. Dat had ik niet Meerten na navraag bleek de bestelling eindelijk onderweg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel hier altijd mijn pizza's, echt heel erg lekker! Gisteren weer één besteld, en vond hem dit keer erg zout...

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en heel fijn personeel!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en spaghetti!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was boven verwachting heerlijk goed verpakt en nog warm alleen patat iets kouder.Maar bezorging was 45 min te laat dit moet verbeterd worden dan is het top

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droog vlees, Veel te zout en op de verwachte levertijd van een uur van slechts één broodje shoarma een uitloop van meer dan 10 minuten. Wel ruim voldoende maar ook het pitabroodje was niet echt aantrekkelijk.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verkeerde dingen gelkeverd hadden foccacia brood besteld zat een halfgare pizza in .. de andere pizzan bodem te dik en de anjovis had niet even in de melk gelegen om iets te onzoutemn verder drie hele kappertjes .. . Jullie waren goed maar dit was zwaar onder de maat

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was en is altijd heerlijk!!! Smeuïg en erg smaakvol :)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Duurt te lang

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en nog goed warm bezorgd zo als het hoort

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig op tijd. Het bestelde eten was goed warm en smaakte erg lekker. Een zeer tevreden klant.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voer alles top beter dan de turk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt goed. Maar die bezorgtijd komen ze nooit na, meestal wel 30 tot 40 min later. Dat is jammer!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker maar niet echt heet meer en veel te laat bezorgd.Lang moeten wachten helaas

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel op dinsdag en op zondag bijna een uur te laat qua bezorging. Eten is wel oké, niet heel speciaal maar zeker niet slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het druk dus even wachten op het eten maar meestal eerder geleverd dan op gegeven Eten kwaliteit was weer top

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur gewacht op een bestelling die zo snel mogelijk geleverd zou worden :(

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en meer dan voldoende, helemaal top. Jammer dat het eten 25 minuten later dan gepland aankwam. Donderdag lijkt mij niet de drukste dag.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ribben! Altijd laat maar daar houden we rekening mee, superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb mijn bestelling nooit ontvangen. Om 2240 besteld via de website en niets gekregen. Normaal gaat het altijd goed, vind dit toch wel jammer

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Echter tijdens bestelling plaatsen om 18.00 online, kon je kiezen zo snel mogelijk of was de eerste optie 19.00. Ik kies zo snel mogelijk. Na betaling krijg ik een mail dat het eten pas om 19.55 komt. Uiteindelijk kwam het pas na 20.00 binnen. Voor mij reden om niet meer online te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mega goed eten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Ondanks de afstand toch een goede warme en fantastisch gevulde kapsalon!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Santa Maria, Gisteren hebben wij de bestelling binnen gekregen (na 1,5 uur). Echter hadden wij 2x kapsalon Döner kebab besteld en 1x kapsalon kip döner. Maar we kregen 3x kapsalon Kip döner binnen. Jullie hadden het erg druk dus we hebben niet gebeld. Het heeft ons evengoed heerlijk gesmaakt maar volgende keer is het fijn als we krijgen wat we hebben besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Essen total lecker und sehr viel Auswahl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch weer en snel bezorgd. Goede service, vriendelijke bezorger.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kruidenboter was veel roomboter dus niet goed gehusseld. Maar alles was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een perfecte pizza 👌🏻👌🏻 Goed op smaak, stevige bodem en lekker warm. Mooi op tijd bezorgt ook 👍🏻

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en goede service

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pasta’s. Mooi op tijd gereed na bestellen en thuis nog heerlijk warm .

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekker en veel!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben onze bestelling helaas nooit ontvangen. Graag geld terugstorten a.u.b. Helaas heeft telefonisch contact zoeken niet geleid tot het aangeven hiervan

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker eten. Komt lekker warm aan.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles is erg lekker en van prima kwaliteit

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje doner was heerlijk!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta en snel bezorgd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs gegeten, en de pasta pollo e fungi was ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating